Ти зачаруй мене... Палким... гірким... коханням...
Без присмаку розлуки, сліз, переживання...
Притисни руку до грудей... Й даруй серцебиття своїх закоханих очей...
Запевни, шо назавжди ти зі мною... Влітку, восени, весною і зимою...
Ти подаруй мені... себе... Частинку серця і душі....
Постійно поруч будь, коханий.... Нехай кричать:"Цього замало...",
Для мене річ ця- потайна... Тобою стала жити я...
Моє ти серце розриваєш....Та сам, мабуть, цього не знаєш....
Ти доведи лиш..., що не граєшся зі мною....Не зі знущаннями вриваєшся в життя...
І змусь повірити: назавжди я з тобою.... Що йтимеш ти зі мною до кінця....