Будь світлом у світі - багато й так зла,
А ти стань потоком лиш миру й добра,
Не зважай, що було й що сталось не так,
Життя - річ серйозна, потрібен тут гарт.
Світи й не згасай у темряві ночі,
Розплющ вже нарешті ти свої очі.
У тиші натхненно черпай з джерела:
"Хай буде, о Боже, лиш воля Твоя".
Світи у світі, не пробуй згасати,
Час летить швидко, його не впіймати.
У душі своїй ти вогонь засвіти
І попри цю темінь ти світлом гори.
Ф.С. ❤
Фото із просторів Інтернету