Людській фантазії немає меж,
Вона уміє до небес злітати.
Я дуже грішна й думаю Ви теж,
Але і нам же хочеться кохати...
Людським глибинам бо нема кінця -
Поглянеш в душу й можна не вернутись...
Чому так легко кидати слова?
Чому так важко вчасно схаменутись?