Ти був...не був?...
Чи просто здалось?
Скажи, ти чув,
як серце рвалось?
А відчував
як тріпотіло?
Сказати щось,
мабуть, хотіло.
Сміялось небо,
а чи вітер?
Слова "не треба",
наче квіти
стелились шовком
у повітрі...
Змішались
кольори в палітрі
моїх думок.
Чи, може, наших?
Скажи, а що буває краще
за відчуття, що ти кохана,
єдина, рідна і жадана?
.......................................
Ти був?...не був...
Не розумію...
Скажи, а чув,
Як нишком млію,
вуста шукаючи вустами?
.............................................
Невже кохання поміж нами?