Ти мені снишся... Чим далі- частіше...
І тягне до тебе... щомиті- сильніше...
Легкий на серці щем.... Коли не поряд ти....,
А в голові.... змагаються, воюючи, думки...
І в них спливає знов і знов... З тобою та.... найперша зустріч...,
З'їдає серце вщент й хвилює кров... Неначе хижа кровожерлива змія-розлука...
В душі буяє ворожнеча... Між почуттями і моїм єством...
І що робити... Й як надалі жити... На всі питання ці нам здатен відповісти лише Бог...
Дивлюся я на твій портрет... А у душі.... все замирає...
Життя черговий не завершений сюжет... Що час від часу знов тобі про себе нагадає....
Чогось так хочеться мені... В твоїх заплутатись обіймах...
І прокричати: "Пригорни! Лечу до тебе, мов на крилах!"
Чогось так хочеться мені... Щоб був ти поруч ночі й дні...
Це все, що хочеться мені....