Воля-Свобода
Наша смерть не за горами,
Ми б'ємося з ворогами,
Проливаєм свою кров,
В бій за волю підем знов!
Ми б'ємося не словами
А міцними кулаками,
Бо вже звикли до свободи
Нам не буде перешкоди!!!
Пр:
Воля, свобода - це наша нагорода
За смерть людей війна не перешкода
Воля, свобода це гасло України!
Ніколи перед ворогом не встанем на коліна!!!
Наші прадіди слов'яни
За свободу воювали
За слов'янську білу кров
В бій за волю підем знов!!!
А якщо забракне сили
То не страшно - брат не кине!
На руках із поля бою
Винесе тебе героя!!!!!
Пр....
CAmDmG