вже година пізня
ія ія ія ія го
я не бачив блазнів
ія ія ія го
а як же я?
ія ія ія го
а як же ж я...
вже котру годину
йой ія йой
хотів я вилізти на модрину
ія ія ія го
виліз і в низ
полетів
ой йо ой йо ойойой
кому вниз?
мені....
земля зустріла мене мати
мов блудного сина.
налітався ,приблудо?
ше ні!
тебе я покину...