Океан - це велика водойма,
Яка великі площі
На нашій планеті займає.
І у найглибших його місцях до дна,
Навіть промінь сонця не досягає.
І всіх підводних мешканців океану
Люди ще не знають.
Бо спуститися на декілька кілометрів під воду,
Навіть найсучасніші субмарини змоги не мають.
Також у океані дивні місця бувають,
Там навіть кораблі,
Літаки та субмарини
Безслідно зникають.