Розбавлене віскі, пиво без газу...
Що може бути гіршим за лажу ?!..
Кава без цукру, помада без джазу..
Мені бракувало в ночі твого сказу !!
Дим без вогню стояв на дімною..
Я знову хочу погратись з тобою..
Терпіння тюрма, сто років чекаю..
Знімай свої стрінги, поїдем до раю !!
Віскі без льоду - приносить свободу ...
Ти надаруєш оголену вроду ..
Мокра і тепла чекаєш на мене....
Готова до сексу і блюзом шаленна !!!!
Давай мала я в тебе вірю, о у єєєєє...
Нам вже нічо не треба, все в нас є...
Давай мала я в тебе вірю, зажигай ..
Давай давай.......