Без причини треба жити -
Випити щоб закусити....
Як учила мама й тато -
Отче наш на память знати....
Щоб не було забагато
В мисці, в морді й на загаті
Дохлі миші у коморі
А на дворі ходять хорі .....
Хорі...
Хорі...
Хорі...
А хто здоровий серед нас ?
Без причини полюбити....,
Вирости, щоб закурити...
Народити, заробити....
Щоб на тому світі жити.
Від коляски до могили
Розженися що є сили...
Бог любив тебе одного -
Не зламай хрустальні ноги !