Твій день настав, здійснились мрії,
бажаєш ти життя пізнати, плекаючи надії,
ще рік минув, а ніби було лише вчора,
розквітаєш з кожним днем все яскравіше,
немов Сонце, зігріваюче теплом ласкавого слова...
Сьогодні все твоє, кожна секунда особлива,
тебе чекають щирі привітання та дарунків зоряна сила,
бажаємо Тобі від нас усіх, усього, що ти хочеш в собі мати,
щоб час для тебе частіше зупинявся в миті радості й Любові,
і скоріш од всіх мчав при негараздах та турботі...
Маріна, Тебе сьогодні ми вітаєм,
від колективу щастя, радості бажаєм,
удачі, гармонії, тепла і Любові,
щоб твій 27-ий рік був у фурорі...Присвячується Маріні!