Em
А я мандрував темним лісом
C
І клітор у ньому шукав...
Побачив я там лісорубів
Один мені з них розказав....
Що клітора не існує,
Що це усе байки....
Та я йому не повірив..
Клітор де ти????...
Пр:
Am. F
Клітор!!!! Ти де мій Клітор!?
C
Ти де мій Клітор?!?
G
Скажи мені!!!!!
І тут мене осліпило
Побачив я сяйво вдалі..
Рожеве з яскравим відтінком..
Це Клітор світився в кущі...
Надія вмирає остання,
Я знав що клітор знайду...
Я зараз мій милий до тебе
Прийду і тебе оближу..
Пр...