У царя банкет великий ввечері відбувся,
Звідтиля Іван-царевич пізно повернувся.
Зранку встав-у роті сухо , в голові стріляє…
Повернувся до дружини та і промовляє:
-Дай десятку , Василисо , як воно годиться ,
По банкеті та на ранок треба похмелиться.
-Ледве встав- вже дай десятку! Ще чого робити!
Будеш знати як мед-пиво без контролю пити!
Мовчки в чоботи узувся." Ах ти ж , моя мила…
Не чекав такий підступний я удар із тила!
Хоч людиною і стала –суть не помінялась,
Жабою жила в болоті ,жабою зосталась!"
2021р. Андрій Рубан
https://www.youtube.com/watch?v=y0h5t_s2N8A