випадково почуте в окупованому місті...
...планета вся нам батьківщина!
бо що держава? -
простір для пересувань.
і добре мені там,
де чисто, біло і пухнасто.
і зливою бабло.
щоб я не думав про майбутнє,
а сьогоденням жив -
як кажуть, без турбот.
і не тужив, радів життю,
не потопав в проблемах.
і, взагалі - мене це все дістало!...
весь цей бардак
і гра в патріотизми!
я хочу пісні,
танців,
"разгуляй"!...
щоб в мене було все!
ти розумієш?...
нехай поки я номінал
і вторсировина,
що зараз є заручником
у банди бандюків
і найманців кремлівських... -
мені начхати!...чуєш?!...
вітчизною давно підтер свій зад!
вітчизна - звук пустий,
що від дебіла...то все -
ніщо, фальшиве!
...терор?...війна?...
якась там десь різня?...
і стрілянина
в зненависті людини у людину?... -
мені то все по "фєнє"!!!...
влаштовує мене вже те,
що ми відтяли шмат землі.
ну, добре, хай і вкрали
з наказу і підмоги москалів -
то й що?!!!...
але й собі...для себе.
тепер і назавжди!
і скоро московиті станем.
ненароком...хихи...хохо...хуху...
(далі лунали матюки та погрози хохла своєму співрозмовнику).
а це, Оресте, наша дійсність...в усякому разу, тут, в окупаційній частині України...але кажуть подібні погляди є й у вільній...не знаю, та таке вже кажуть ...
Слів бракне.
Але маєте рацію - вистачає таких діалогів і тих кому начхати. І це явище, мені здається, було в усі часи... Тільки може так явно не афішувалося.
Спасибі, що піднімаєте такі теми.
то, певне, якась москальська бацила в мізках людей... - вона вижерає усе людське в людині...а особливо ставлення до власної, національної державності...хвороба...
так це іще, як на мій погляд, не самий такий вже й затятий промоскальські налаштований...- просто, за чаркою в кав"ярні гутарить казна-що...а як нализався того алкоголю провокує на сварку...але оте, "хохляцьке" завжди вилазить назовні з нього навіть і без чарки оковитої...і це, мабуть, не тільки тут, в окупації таке спостерігається...чи не так?...