Слова — це не золото й не діаманти,
Слова — це дорожче, ніж всякі карати,
Слова — це безцінне як наші батьки,
Слова такі вільні як в небі птахи.
Словами удариш і бійку спричиниш,
Словами розрадиш і друзів примириш,
Словами кохають і ними цілують,
Словами людей з тяжких бід рятують.
Словами щасливою зробиш людину,
Словами веселою зробиш годину,
Слова — подарунок, даний нам Богом,
Даруйте його, поки ми ще говорим.