У світлий день душа буяє, Радіє та співа земля. І сонце квіти лоскотає, Нам посміхається здаля. Всі небеса голосять славу Для Свого Бога і Творця. У днину цю святу ласкаву Радіють всі людські серця!
ID: 922630 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 19.08.2021 11:40:27 © дата внесення змiн: 19.08.2021 11:43:01 автор: Ф.С.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie