Давай про нас напишемо романи,
Як ми разом вдихнем повітря пряне,
І хай над нами грають солов'ї,
Які ж солодкі їхні ці пісні!
Хай нам курличуть птахи ввишині,
І хай цвітуть троянди навесні,
Як ми разом, нам сонце усміхнеться,
А у любові серце наше б'ється!