Ніч. Ти лежиш і слухаєш сумну музику.
Ти думаєш про все своє життя,
У тебе розбите серце і болить душа.
Ти чекаєш його повідомлення з болем.
Ось і ранок наступає,
А вночі ніби й нічого не було.
Ти встаєш,усміхаєшся і п'єш каву,
Обдумуєш плани на день.
Адже яка різниця хто любив і хто зрадив.
Ти сильна людина,якій дали новий день,
Тобі зараз самотньо,але ти будеш щаслива.
Здатися ти завжди встигнеш,
А життя у тебе одне.
Наступає ніч…
І все знову повторюється по колу.