Тягне магічно всіх до екрана,
Емоції хибні зазвичай родить.
Липне, ятрить душевна рана,
Екстрасенсами дурня манить.
Видиво низьке показує зрана,
Іграми фанатів ще дурманить.
Зомбує, робить з нас баранів,
Осоружно брехнею туманить,
Радо сіль сипле всім на рани.
ТЕЛЕВІЗОР
7 серпня 2021 р.