Мені далеко до ідеалу...а впринципі я й не стараюсь ним бути...
Так, я злий коли втомлений, та і критики я не боюсь.
Так, я роблю все як хочу, чужа думка для мене ніщо...
я не люблю, по житті стадо, його я сторонюсь...
Я за близьких вогонь і в воду,
....а треба і "небо я нахилю"...
я не люблю, коли лицимірно.. Зради твоєї я не потерплю,
можу обідити, буде погано...та пробачення я попрошу
Іду завжди по своїй дорозі...невідомого я не боюсь
І за все здієне готовий, я перед будь ким відповісти
І будь яку, я власну ношу, я зможу впевнено нести..