Скажіть що це сон...
Будь ласка скажіть!
На дворі весна,
А в серці люта зима.
Настала війна...
Де ж ділось життя?
Жінки плачуть гірко
Чоловіки ідуть в бій.
Хіба це життя? Ні. Це муки страшні.
Не сплять люди ні в день ні в ночі,
Лиш моляться Богу допоможи.
Та в день не так страшно,
Як страшно вночі
Бо бачиш ти рідних ще в день
А чи побачиш вночі?
Я молюсь, благаю
Боже допоможи!
Ніхто ж і не думав що станемо ми вороги.
Та ворог не чує людські сльози,біль...
Йому наплювати на нас ...хоче вбити він.
Та вірю я щиро пройде ця Війна.
І ворог заплаче як та дитина мала, що
бачила ночі не в ліжку,а в погрібі,
Що чула не колискову, а постріли.