Знаєш скільки людей у світі?
Скільки людей - стільки й світів.
В когось у світі світло і квіти .
А в тебе такий світ, як ти хотів.
В когось дельфіни,хвилі і море .
В тебе ж такий ,який ти сам створив.
В когось ракети , а в когось гори.
В кожного різний сюжет і мотив .
В когось світи такі кольорові.
Як після дощу веселка на небі.
В когось похмурі.Сірі діброви.
Кожен сам вибрав що йому треба.
Кожен свій світ - своїми руками.
Ліпить потрошку кров'ю і потом.
Ліпить очима, ліпить думками.
Ранами , кроками , серцем , ротом.
Твій світ - в дзеркалі відображення.
Те чому ти дозволив бути.
Ти про життя собі створюєш враження.
Що сам придумав- не зможеш забути.
Твій світ - твій дім. І твоя сила.
Лиш розмалюй його сам на свій смак.
Твій корабель і твої вітрила .
Сам собі зробиш, і буде так.