Цап- кацап - розумна істота,
Совєцкая власть впаде без пілота...
Цар- не кобзар! Занедбані гори!
Жителі рашки - орки, потвори...
В тренді ведмеді, водка, сільодка...
Дай балалайку руская тьотка!
Що ще бракує? Бог тільки знає...
Руского миру ніхто не бажає