Я погово́рю з тишею на "ти",
в вівторок, ввечері,
І зустріч їй по часу я призначу:
Приблизно в двадцять два нуль нуль,
Попрошу тишу назавжди зостатись.
Шуміти я не буду, місце їй знайду,
Таке, щоб стало тиші до вподоби.
Я тишу назавжди з собою заберу!
Подалі від холодної, лихої злоби...
Від звуків голосних її я вбережу!
Образити не дам...для неї я відкрию душу...
Я тишу назавжди з собою заберу!
І саме тишу більш ніколи не порушу...
Я погово́рю з тишею на "ти",
в вівторок, ввечері,
І зустріч їй по часу я призначу:
Приблизно в двадцять два нуль нуль,
Попрошу тишу назавжди зостатись...
2020