U_U_U_//U_U_U_U
U_U_U_//U_U_U_;
abab
U_U_U_//U_U_U_U
U_U_U_//U_U_U_
U_U_U_//U_U_U_U;
aba cbc;
Чудовий день прийшов: сіяє сонце в небі,
А небо голубе, немає зовсім хмар,
Ось вітер одчинив моєї хати двері,
Аби побачив я весни нової чар.
І дійсно я відчув, як ожила природа,
Зима, напевне, вже до небуття пішла,
Відкрилася очам річок тендітних врода,
Пробилися квітки та відступила мла.
Одначе досі є легкий зимовий осад
У закутках душі, котра спокійно спить,
Їй прокидатись лінь, хоча Усесвіт просить.
Живу зимою ще, посеред буйноцвіту,
Туманний пілігрим, але настане мить,
Коли весна мене зуміє захопити.