Тікай від пустоти чим дуж .
Бо в пустоті розрад нема.
У кожного в житті свій куш .
За свої вчинки- жни жнива .
Коли пустий то щось роби .
Що хочеш , та роби хоч щось .
Не допускай в собі журби.
Бо з цього порадіє хтось .
Прийми, прости і відпусти .
В житті багато так пригод .
Як треба, то пали мости.
Щоб більше не було негод.
Є мить , коли скінчився час.
Та це початок , не кінець .
Життя красиве й без прикрас.
Нехай малює олівець .