Невпинно кров тече,
пульсує, болить, плаче.
І рікою повною млою показує на плече,
де сидить той чортик вульгарний :
" Ні, хлопче, ти сильно банальний,
дай йому той коктейль аморальний.
Ну, що ти стоїш ?
Ну же, відплати йому злісно - бий!
Не тримай того удава в голові - бий!
Не піддавайся спокусі - бий!
Але знай, потиху собі яму рий.
А, що подумав ти ?
Ніяка злість не зможе стати добротою.
Змія стискатиме тебе без омани,
але не зможе все пройти без травми.
Пам'ятай чоловіче : не ти зробиш людині зле, а вона тобі!"
09.02.2022