Ти де? Ти як ? Живий.
І я вже вдячна Богу.
За те що я тебе почути маю змогу.
Пообіцяй що ти повернешся додому!
І більш не буде в нас ні блискавки ні грому .
Не хочу я зірок,щоб діставав із неба.
Ні квітів , ні прикрас зовсім мені не треба .
Щоб поруч був . Живий .Трава, і сонця жменька.
Щоб міцно обіймав, і я тебе тихенько...