Сьогодні розповім про подвиг!
І в кожного для подвигу свій фронт:
На передовій, в облозі, вдома чи на кухні,
Для всіх зараз один єдиний горизонт!
І кожен робить те, на що спроможні пам'ять або руки,
Але старається вкладати сили у чиєсь життя!
Будуємо ми зараз такі різні маршрути,
Але для спільного й близького майбуття!
Ми всі на даний час одне єдине ціле -
Єдиний всеохоплюючий механізм!
Злетіла скорлупа, як листя пожовтіле...
Тепер ми знаємо, що значить героїзм!
Велике лихо нам показало всі обличчя...
До нашого життя торкнулися реалії війни!
І в цій біді підтвердили своє величчя -
Ми тільки разом й ніколи не збудуємо стіни!
Не треба нам гортати сторінки історії...
Герої поруч! Їм уклін низький!
Ми пишемо свої, нові і сильні траєкторії
Навіки сповнені любові і надій!
2022