Відсахнулись дощі. Пішли в сторону.
Вийшло сонце з чужого крила.
Не любитись тобі з Рудим Вороном,
Бо від тебе любов не прийшла.
Відпір'їнились мрії без лету.
Розпогодилось, та не в душі.
Манить червень в барвисті букети,
Ті, які не прим'яли дощі.
Ухайдокано душу мовчанням,
І думками клюю сам себе.
Десь обабіч сховалось кохання,
Та до рук кошенятком не йде.
Обережний. Байдужість у сторону.
Не клюю на безликість крила.
Не любитись тобі з Рудим Вороном,
Як немає в душі джерела.
11.06.2021
Віктор ОСТРОУХ