Життя, що криється в душі, триває.
Весь світ у ній, в її очах, думках.
Нічого кращого, умнішого немає.
У явах чи у снах.
Іде. А доля — в небеса, у далеч.
Лише «воно» наперекір такій.
Ет, реалізму, щастя, простоти замало
Забàганці людській.
00:20, 16.04.2022