До тебе моя душа в’ється,
До тебе моє серце лине…
Не певен, що це колись минеться,
Ніколи в мені кохання не згине!
Вдалечі від милої батьківщини,
На загадковій я блукаю чужині,
Серед незнайомців без тебе,
Сумую тихенько про себе…
Серце в ритмі танго б’ється,
Не замовкає на жодну хвилину,
Радіє, як твоє ніжно торкнеться,
Журіє, коли плете окремо павутину…
Наші душі в небо здіймаються
Міцно за руки тримаючись,
В одне ціле на хмарах зливаються
Кожним атомом єднаючись.
Енергія кохання розгортається,
Сонце тепле неба торкається,
Цілую тебе на хмарах гойдаючись,
Ні на мить не зупиняючись.