Не ми придумали війну,
але нам треба з нею жити,
любов і віру вберегти,
Вітчизні правдою служити.
Близькі й далекі рубежі –
щодня життя чиєсь в прицілі,
хоч болю вже нема межі –
та хто й коли все те оцінить?
Не ми… НЕ МИ(!) руйнуємо світи,
не ми прийшли в чужу країну –
нам суджено Європу вберегти,
йдучи у бій за Україну!
Не ми затіяли війну,
але взялись за автомати,
і стали в стрій сини й батьки –
нам треба ворога здолати!
В полях окопи, бліндажі –
війни лихої атрибути,
снарядів, мін, ракет рої –
не просто тут героєм бути!
Не ми… НЕ МИ(!) руйнуємо світи,
не ми прийшли в чужу країну –
нам суджено Європу вберегти,
йдучи на смерть за Україну!