Все людство-наче сад прекрасний,
Культури в нім - немов квітки.
Важливо все, і людству ясно,
Що надбання слід берегти.
Живуть народи нечисленні
Десь в Амазонії, в лісах,
Чи в Африці, -туди учені
Крізь труднощі торують шлях-
Дізнатись все, сприяти людям
Свою культуру зберегти...
За нас розпорядмвся Путін
Зачистити від нас сліди
І знищити культуру нашу,
І мову, і усіх людей...
Могутня і злостива раша
В полоні д"явольських ідей.
І нас зовсім не має бути,
Бо він, (х-о, вв) про нас не знав,
Не мав він де про нас почути,
Книжок потрібних не читав.
...Сюди ввезе людей російських
На місце тих, що повбивав,
І скаже всім, що хан азійський
У нас Софію збудував.