Збережи її від усякої туги
Любові - розтягненої на смуги
Від тих, хто в лещата стискає охоче
Не дивлячись їй у очі.
Від роз'їдаючих сон образ,
Від раптових колючих фраз.
Від стану коли душа кричить,
Всередині ім'я коли болить.
Збережи її від пустих чуток
Від лицемірства, тяжких думок.
Від "ми зробили все що змогли"...
коли всі надії - разом спливли.
Від того, коли огидні світанки,
Від брехні розкиданої на уламки...
їх гострота викликає страх.
Збережи її від злого слова
Від усього до чого вона не готова.
Від пустозвонів та недотеп
Від будь-яких страт та постійних халеп.
Збережи її від дурного кохання
Де ти як жертва на диких змаганнях.
Від "відпусти" і від "більш не дзвони"
Від огидного "не зі зла"
Прошу, Спаси та Збережи
Як я би її Зберігла