Ти пробудила новий світ, нову залежність.
Зізнаюсь, що таке я ще не відчував.
Жартома скажу, що вже зустрів безмежність,
Коли з думками про твої очі засинав.
Ти прибрала мій пригнічений стереотип.
Заквітла щастям серед вбитого бур'яну.
Ти підняла мій дух посеред могильних плит.
Дала вдихнути отруйного туману.
Ти зникла в міражах,як тільки пробудився.
Як тільки у моїй душі не стало вже фіранок.
Я гадав,що на світ знову народився,
А насправді повірив у придуманий світанок.