Я піднімаю очі в небеса...
І там за хмарами всіма
Я видивляюсь тебе...Ма...
Коли в буденності трапляються дива
Я піднімаю очі в небеса,
Я знаю, що то була ти...Ма...
Коли якась відвернулась біда
Я піднімаю очі в небеса,
Я знаю, то ти просиш у Бога за нас...Ма...
Коли в тобі є велика потреба
Я завжди вдивляюсь у небо...
Я відчуваю, що ти поряд...Ма...