***
Коли зливаються серця
обоє у єдине -
там, від початку до кінця
кохання лебедине.
***
Вечір запросив на вечорниці
зоряне сузір`я розмаїте.
Вкутане у теплій рукавичці
серденько моє, теплом зігріте,
відчеканює таємні коди.
Для любові - справжні нагороди.
***
Наповнюють душі чуття
в кожному кроці.
Зливаються серцебиття -
шали емоцій.
***
Хоча окремі ми світи,
в моєму серці - завжди ти!
Буваємо у іншім часі,
орбіти наші торків ласі.
***
Не звикла когось дурити,
тим паче, себе -
тому і небо голубе,
у ньому - серця аглоритми...
***
Калина вдягнула вінець -
вітру благання.
Танцює під пісню сердець
справжнє кохання.
***
Моя любов розтопить гори,
перегойдає океани,
запалить серцем рясно зорі,
відкриє сонячні нірвани...
***
З родини айстрових цвіте полин -
цілющий, хоч гірчать духмяні квіти...
Втішатись Вами - тисячі причин,
і лиш одна, щоб серцем полюбити!