Як зустрічаються емоції приємні -
Чуття зринають у закоханих таємні,
Серця прихильністю народжують любов -
Рікою розливається в судинах кров.
Приємність тіл - здоров'я, задоволень низка.
Приємний розум - щастя, радощів колиска.
Коли ж енергії співпали для обох -
Блаженство невимовне їм дарує Бог! 24.11.22