"Як важко же жити перше
сторіччя
Чомусь між людьми завжди
протиріччя."
Фраза така неначе
смішна
Але дуже чомусь
невтішнА.
Призначення в кожного є
на землі,
Шукаємо іноді шлях ми
у млі
І живемо заради
когось,
І чекаємо манни
чогось.
З'являмось милим невинним
дитятком,
А з ангелятка стаємо
звірятком.
Хто покірно долю
приймає,
Цілі своєї все ж
досягає.
12.12.2022