Поглянь у небо! Там Янголи літають!
Над Україною Вони кружляють!
То Душі-Янголи з Майдану і з війни -
То Діти України - доньки і сини.
Вони не на колінах помирали -
Життя за Україну віддавали.
За Волю і Свободу на Святій Землі,
Де буде розвиток, а не буття в імлі.
Злетіли Душі-Янголи до Бога,
Та не покинули свого порога.
Ті білі крила розправляють -
Людей і Землю захищають.
Славімо Бога! Молімося за всих!
За Янголів полеглиг і за всих живих.
Земля і Небеса єднаються в борні.
ХАЙ БУДЕ МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ!!!
СЛАВА БОГУ!!!