Коли шкіра моя стане як зморщені штори,
А очі мої втратять будь який колір,
Я хочу залишатися з тобою поряд,
І обіймати твої зморщені штори.
Коли пальці мої стануть як сухі вітри,
Я хочу сплітатися з твоїми вітрами.
Коли руки мої стануть наче з кори,
Я хочу торкатися кожного твого шрама.
Коли голос мій стане як скрипучі хмари,
Я хочу шепотіти тобі про квіти весняні.
Коли вуха мої стануть як висохші трави,
Я хочу чути кожне твоє слово - губами.
Коли очі мої стануть твоїми руками…
Коли голос твій стане моїми вухами…
Я не залишу тебе одного,
І не відпущу тебе одного,
Тому що ми дали один одному слово.
Коли прийде час, давай дотримаємось
Кожного
Даного
Слова.