(Про літературний фестиваль «Крилате сузір’я»
у м.Харкові 19-20 травня 2018р.)
Був травень зелений, щедрий.
Душа - у чеканні див!
І Харків золотоверхий
Обіймами нас зустрів.
Нас площами обіймали.
Будівлі, що рвались ввись
в оселі свої приймали,
бруківками ми неслись!
О, Божечки, скільки неба,
а скверів, дерев, церков!
«Крилате сузір’я», треба
На фест завітати знов!
Побачити знову друзів
«Під градусником» старим,
і Харкову по заслузі
віддати дещицю рим.
Бродитимемо до світання,
де парки і ліхтарі,
з тобою, подружка Таня,
і з місяцем угорі…
2021.02.27