А скільки раз ви кохали?
Може 5 а може і ніразу
Але любові всього є дві
Перша і назавжди.
А все інше просто вподобання
Зручність, впевненість, зітхання
А скільки раз ви гляділи на людину?
І бачили у ній сенс свого життя
Ніразу? Аможе хоч єдиний?
Щоб по дотику руки розпастись на частини.
А скільки раз ви бачили ті очі
Які сяють як зорі - серед ночі
А обійми?
Такі, теплі ніжні сильні
А поцілунки?
Солодкі, пристрасні, таємні.
Чи говорили ви ті складні слова?
"Якщо піде від мене то не залишу сліду я"
Чи ви брали телефон серед ночі?
І байдуже вам чи спали ви чи ні.
Вам хочеться почути рідний голос
У цій таємній тьмі
А вам було боляче коли розходились дороги?
І між вами одні стіни і сварки.
А вам хотілось просто доторкнутися?
І байдуже що буде далі.
А вам було боляче від того?
Що сказали "Тільки друзі і нічого не буде між нами"
Неважливо скільки років
Байдуже скільки досвіду
На землі є тільки два кохання
Перше болюче і друге справжнє.