В свої 15, коли я взяв цей псевдонімом
Ніколи б не подумав що він віщий..
Під час повномасштабної війни, у військоматі говорили "куди ти йдеш, ти молодий, живи ще"
Я знав, що буде важко, знав, що не вернусь
І все ж пішов на фронт...
Такий незграбний, необізнаний юнак
Однак..
Здійснилась моя мрія, коли потрапив я в десантно-штурмові війська
Тут все не так, як уявляв в 15
Тут море жертв, тут ріки крові
Тут під@ри ламають долі..
Та наше діло праве, ми тут стоїм, ми вистоїм, ми звільним наші землі.
Ну, а тепер, окремо звернуся до тих, хто "виїхав" з країни
Сидіть будь-ласка там, не вздумайте вернутись.
Для вас війни нема, нема за що стояти..
Вам с#ка 30+, й за вас стоять тут "діти"