Прошу, дай те що душу зігріває,
Дай я відчую ще хоть раз тепло,
Бо сердце моє тихо замерзає.
Забулось все, що в нас було.
Забулись наші ночі і світанки,
Забулось губ і рук твої тепло.
Лиш пам'ятає серце обіцянки,
Та їх всі снігом навіки замело
Прошу, дай те що душу зігріває
Й можливо я згадаю знов,
Як серце твое серце відчуває.
Можливо я згадаю ту любов.