На перехресті доріг та вітрів,
Силою духу козацького роду,
Вірой.., надією всіх матерів,
Шаной.., подякою всього народу
Кожного воїна, (день його, мить),
Благословляю, як жінка, як мати.
Куля ворожа хай не долетить,
Нехай не вцілять ворожі гармати.
Духом святим запашних паляниць,
Божими росами рідного краю,
Променем світла небесних зіниць
Доблесне військо благословляю.
(фото з інету)
Коли ми спрямовуємо свою увагу, молитву , благословіння на когось, то Господь це бачить нашими очима, благословляє нашими словами, чує наші молитви і відповідає на них... гарний вірш, гарні почуття викликає, Олю. Дякую.
A.Kar-Te відповів на коментар @NN@, 13.12.2023 - 12:43
щиро дякую за комент таза те, що відвідали та підтримали благословення