Життя суть полягає в тім,
Щоб ми жили на світі цім,
Як того прагне кожен з нас,
Не лиш тепер, а повсякчас.
Для цього треба нам робить.
Якщо ж лиш байдики вік бить,
То вік той свій ми будем жить
Й за щастячком своїм тужить,
Про нього мріючи лишень.
Робити треба кожен день
Для того, щоб його здобуть
І все життя щасливим буть.
Секрет і полягає в тім
Людей щасливих в світі цім.
З них кожен зна про те й тому
Живе у щасті, лиш йому
У дім свій двері відчиня
Й відразу міцно зачиня,
Аби нещастя не впустить,
А завжди тільки з щастям жить.
Євген Ковальчук, 12. 10. 2020