***
Послухайте мене,
Молоді люди,
Бо я прожив вже
Більшу частину свого
Життя
І.., також, не святий
Та все хотів попробувати
В цьому житті,
Щоби зрозуміти
Суть пізнання, як свого
Частку досягнення :
Не пийте алкоголь,
Бо він потихеньку
Вас
Вбиває..,
Не вживайте наркотики,
Які гублять не тільки
Мозок,
Але й тіло,
Яке є Храм Господа
Всевишнього
І не ображайтесь на то,
Що я вам вказую,
Як треба Вам жити..,
Бо я вже не зможу,
А ви ще прийдете
На мої роки, --
Якщо лише доживете,..
Щоби колись
Комусь сказати
Ці ж слова,
Що я вам щиросердечно
Промовляю :
Бережіть своє здоров'я
У чистоті тіла,
А душу бережіть
Чистотою помислів,
Бо ніхто Вам не допоможе,
Якщо Ви самі собі
Не захочете цього
Зробити
І.., тому --
Шануйтеся,
Щоби зрозуміти
Одно --
Молодість, як життя,
Дається всім,
Але старість,
Як підсумок знань
Та досягнень,
Лише -- вибраним...
--------------------------------------------
17.12.2023; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================