Ми здобути перемогу
Зможемо усі
У її красі
Всій. Ми на її дорогу
Стали вже давно й невпинно
Нині ідемо.
Ми не віддамо
Ворогам, о Батьківщино
Рідная, тебе повіки.
Так, мине війна.
Прийде, як весна,
Мир в наш край, та вже навіки,
Як здобудем перемогу
Врешті ми свою
У важкім бою
Цім. Адже ми силу, змогу
Маємо. Нас не здолати
Ворогам лихим.
Шля́хом непростим
Ми та Україна-мати
Ідемо, та подолаєм
Їх, щоб небосхил
Мирним був. Ми сил
Всіх для цього докладаєм.
Перемога наша буде,
А війні цій – край.
Перемогу край
Наш у ній таки здобуде.
Навіть хай не всі до неї
Доживуть, та мир
В свій прекрасний вир
Взявши нас, немов лілеї,
Буде буйно розцвітати
В нашому краю.
Так, як у раю,
Будемо ми поживати.
Євген Ковальчук, 01. 03. 2023